Udstilling 2021

Køge Fugleforenings store fugleudstilling foregår i dagene, 22. - 23. - 24. oktober. Udstillingen bliver i år afholdt i Ejby Hallerne. Skovvang 4, 4623 Lille Skensved

Åbningstider:

Fredag 22. oktober kl. 15.00 - 20.00

Lørdag 23 oktober kl. 9.00 - 19.00

Søndag 24 oktober kl. 10.00 - 16.00

Entre:

Voksne 50 kr.

Børn 10 kr.

Børn under 12 (to stk.), ifølge med voksne gratis

Igen i år vil vi få besøg af gæsteudstillere,

Fredag den 22. oktober - Biernes verden - besøg af en Biavler, fra Østsjællands Biavlerforening

Lørdag den 23. oktober - kommer Rob Webber, som sælger foderdyr

Søndag 24. oktober - Nærmere følger

Under hele udstillingen vil Syd-Vestsjællandsk kanarie venner udstille deres kanarie

Køge Fugleforening er en af landets største fugleforeninger. Hvert år afholdes medlemsmøder, med hygge og foredragsholdere, sommerture til ind og udland, Fugle udstilling, Fuglebørs m.m.. Som medlem modtager man endvidere 6 blade om året, med artikler om fuglehobbyen. Er det noget for dig, så se mere under "indmeldelse", eller "Det får du for pengene"

Foreningens hovedsponsor, Køge Korn, er selvfølgelig også til stede på udstillingen. du kan derfor købe frø m.m..

Foreningens blad, udkommer 6 gange om året.