Aktiviteter 2022

ONSDAG DEN 7. SEPTEMBER

Medlemsmøde: Afholdes som havemøde

Mødet starter kl. 19.00,

Dette møde afholdes hos Niels Jørgensen. På adressen Bjergvej 61, 4100 Ringsted.

Der vil på mødet være mulighed for, at se nogle af de mange dyr, som Niels holder på Besøgsgården Lillebjerggård.

Ud over det, så skal vi snakke om den kommende udstilling.

ONSDAG DEN 5. OKTOBER

Medlemsmøde:

Så er vi efter en tør sommer, atter retur på Køge Gymnasium, aftenens emne er tilmelding til udstilling.

BEMÆRK!!! På grund af Covid 19 situationen, er det vigtigt at følge med på hjemmesiden, da der kan ske ændringer, med hensyn til myndighedernes krav.

Mødested og tid

Medlemsmøderne afholdes, med mindre andet er oplyst, på, Lærerværelset - Køge Gymnasium, Gymnasievej 2, 4, 4600 Køge. Mødet starter kl. 19.30. Gæster er meget velkomne.

Parkering

Parkering ved Køge Gymnasium: Der må ikke parkeres i skolegården, kun på parkeringspladsen.

Her fra et tidligere møde hos Niels