Det får du for pengene

MEDLEMSMØDER
En gang om måneden afholder foreningen medlemsmøde med foredrag af varierende art. Alle fuglegrupper bliver berørt lige fra kanarier og undulater til små tropiske astrilder, papegøjer og parakitter. Emnerne kan også være tværgående, således at der tales om foder, yngleforhold, volierebygning, sygdomme og lign. eller om hvordan fuglenes naturlige leveforhold er. En række foredrag ledsages af lysbilleder eller video og foredragsholderne kommer fra hele landet. Af og til får foreningen også besøg af udenlanske foredragsholdere, hvis foredrag bliver oversat til dansk. Om sommeren afholdes et "havemøde" hvor medlemmerne samles hos et af foreningens medlemmer for at besigtige det pågældende fuglehold og samtidig have lidt socialt samvær med "lidelsesfæller".

MEDLEMSBLAD
Køge Fugleforening udgiver et medlemsblad, der udkommer 6 gange årligt. Her kan man læse om foreningens arrangementer, om nyheder fra Landsorganisationen Danske Fugleforeninger og de nyeste opdagelser indenfor fugleverdenen. Selvfølgelig er der også artikler fra foreningens medlemmer og andre fugleholdere, ligesom der er mulighed for at købe, sælge eller bytte fugle gennem medlemsbladet.

FORENINGSTURE
En gange om året arrangeres besøg hos en anden dansk eller svensk fugleforening, hvor den pågældende forening viser nogle af medlemmernes fuglehold frem. Køge Fugleforening modtager selvfølgelig også besøg fra andre foreninger. Med jævne mellemrum arrangeres også ture til både ind- og udenlandske fugleparker, fuglehandlere samt fugleudstillinger.

FUGLEUDSTILLING
En af foreningens vigtigste begivenhed er den årlige fugleudstilling, der hører til blandt landets største og mest alsidige. Udstillingen er medlemmernes mulighed for at få bedømt kvaliteten af det avlsmateriale det enkelte medlem har, det være sig årets unger eller potentielle avlsfugle. Fugleudstillingen, der finder sted i Køgehallerne fredag-søndag i uge 42, har hvert år flere tusinde besøgende fra både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

FUGLEBØRS I KØGE
En anden helt stor begivenhed er den årlige fuglebørs om søndagen i uge 8, hvor der bliver købt og solgt fugle, foder og tilbehør af både private og professionelle firmaer. Også dette arrangement er et af de største i landet, og talrige danske og udenlandske besøgende benytter dagen til hyggeligt samvær og en god handel. ANDET Man har som medlem også mulighed for at benytte sig af forskellige tilbud, f.eks. køb af ringe til fuglene, fra Landsorganisationen Danske Fugleforeninger. Ligeledes kan foreningen være behjælpelig ved ansøgning om transport- og importtilladelse af tropefugle.