Kommende arrangementer i Køge Fugleforening

ONSDAG DEN 4. APRIL

Medlemsmøde:

"Hvor verden ender" Foredrag af Claus C. Nielsen, om Argentina, Falklandsøerne, South Georgia og Sydpolen.

I Argentina besøger vi et naturområde ved Buenos Aires, Valdes halvøen i Patagonien, samt området omkring Ushuaia, verdens sydligste by. Fra Argentina, skal vi se en række af de arter, som vi kender fra vores voliere, Kardinaler, Siskener, Papegøjer m.m.

På turen besøger vi bl.a. verdens største koloni af papegøjer, med over 70.000 individer. Vi møder verdens sydligst levende papegøje, Smaragd parakitten, i dens naturlige omgivelser.

Fra Ushuaia går turen videre til Falklandsøerne, South Georgia og Antarktis hvor vi ser på det fantastiske landskab og dyreliv, med tusindvis af pingviner, hvaler, søelefanter m.m. 

 

Konge Pingviner på South Georgia.

 

 

SØNDAG DEN 15. APRIL

Skovtur:

Traditionen tro giver Køge Fugleforening jer igen i år muligheden for at komme en tur i skoven, for at indsamle materialer til jeres rengjorte volierer.

Der vil være mulighed for at samle siddepinde, tørt græs til redebygning, mos og lign. En gammel træstub, nogle thuja-toppe, en græstue eller noget helt andet.

Man skal selv medbringe; spade, sav, sække, trailer samt kaffe og kage mm.

Gunnar er tovholder på denne tur, og hvis ikke i kan finde adressen, kan i køre efter ham, fra adressen Stolpehuse 11 – 4652 Hårlev. Han kører SENEST 9.45. Er der spørgsmål, kan der spørges på 20216880. Vel mødt også selv om du ikke mangler noget, men bare vil nyde vores andres selvskab.

Tid og sted: 

Vi mødes kl. 10:00, ved Grubberholmsvej 14, 4600 Køge

 

 

ONSDAG DEN 2. MAJ

Medlemsmøde:

Foredrag om fugletur til Kina, mere følger

 

 

LØRDAG - SØNDAG DEN 2. - 3. JUNI -

Sommertur:

Bemærk datoen er ændret

Sommerturen går i år, til det Sønderjyske og Nordtyske område. Det er planen, at besøge nogle private fugleholdere, fugle handlere, samt en fuglepark. Der vil endvidere blive mulighed for, at handle i en border shop eller lignende. Der arbejdes stadig på de sidste detaljer, de bliver offentliggjort så snart de er på plads. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen til denne spændende tur.

Medlemsmøderne afholdes, med mindre andet er oplyst, på Køge Gymnasium, Lærerværelset, og starter kl. 19.30. Gæster er meget velkomne. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Landskab omkring Ushuaia

Munkeparakit i Buenos Aires

Vilde Guanacoer på Valdes Halvøen

Pingviner ved et af de imponerende isbjerge ved Sydpolen